Koronavírus
Tisztelt Ügyfeleink!

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet természetesen a mi munkánkat és mindennapjainkat is érinti. Ameddig lehetséges, igyekszünk fenntartani a normál működési rendünket, azonban számítanunk kell arra, hogy akár radikális válságintézkedéseket is be kell vezetnünk. Igyekszünk felmérni azokat a lehetőségeket, amelyek a jelenleginél is nehezebb helyzetben is helyt tudjunk állni.

Jelenleg a következőket javasoljuk önöknek:

- Ha lehetséges, a személyes átvétel helyett válasszák a futárszolgálatos vagy Pick-Pack Pontos átvételt! Ezzel csökkenthető az esélye annak, hogy tünetmentes, de fertőzött ügyfeleink, esetleg kollégáink a vírust továbbadják.

- A határok zárása miatt várható, hogy egyes külföldi raktárainkból rendelt alkatrészek szállítása akadozik, lassul, esetleg idővel teljesen leáll. Ezért érdemes a rendeléseikben elsősorban a saját készleteinket, vagy a belföldi raktárainkat választani. Előbbit zölddel, utóbbit kékkel jelöljük. A külföldi készleteink jelzése piros.

- Ha a személyes átvétel mellett döntenek, kérjük, hogy a zárt üzletrészben csak annyian tartózkodjanak, ahány kiszolgáló munkatársunk van. Amennyiben nincs szabad munkatársunk, kérjük, az üzlet előtt várakozzanak!

- Várható, hogy a vírus által érintett autószervizek rendelkezésre állása is csökken, ezért partnerünkkel, a szigetszentmiklósi Go Szervizzel olyan megoldást dolgoztunk ki, amely az alkatrész megrendelésétől a beépítésig viszonylag gyors és kockázatmentes, a minimálisra szorított szociális érintkezéssel járó folyamatban javítjuk az autóját. A szervizt itt találja: https://goszerviz.hu - ezen a weboldalon, vagy akár nálunk is ide kattintva online foglalhat időpontot a javításra.


Köszönjük az együttműködésüket!
Alkatrész típus szerint
Hólánc


Évjárat:
Gyártó, típus:
Motorakkumulátor típus szerint
Motorakkumulátor
Hátsó ablaktörlő típus szerint
Motorakkumulátor
Gyártó, típus:
Autóakkumulátor méret szerint
Autóakkumulátor
Motorakkumulátor méret szerint
Motorakkumulátor
Felni méret szerint
Gumiabroncs
Gumi méret szerint
Gumiabroncs
Hólánc méret szerint
Hólánc
Görgő méret szerint
Hólánc
Időpont-foglalás autószervizünkbe
Az ön elérhetőségei

Együttműködő partnerünk a szigetszentmiklósi Go Szerviz

Segítünk a megvásárolt alkatrészek beépítésében és bármilyen egyéb szervizmunkában is. Ha nem, vagy nagyon késői időpontra vállalja a javítást a megszokott műhelye, kérjen időpontot és árajánlatot tőlünk az itt található emzők kitöltésével és elküldésével! Kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot, és a lehető leghamarabb (vagy az ön által kért időpontban) fogadják önt.

SOS felvételt kínálunk a következő javításokra:

-olaj- és szűrőcsere
-fék javítás
-futómű javítás
-kuplungjavítás
-vezérléscsere
-gumiabroncsok cseréje
-klímatöltés és -javítás
-klímafertőtlenítés
-szélvédőcsere
-karosszéria javítások
-polírozás
-fényszóró polír
Elérhetőségeink:

Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Gyümölcsös utca 33
Telefonszám: +36-30/192-5847
E-mail: info@goszerviz.hu

Autókölcsönzés: +36-30/213-3300