×KosárAlkatrészek
Cikkszám: 955551-SCM

Vásárlás: SCT-Mannol 9905 Epoxy-Metal - kétkomponensű epoxy alapú fémragasztó, 30g

30G
SCT-Mannol 9905 Epoxy-Metal - kétkomponensű epoxy alapú fémragasztó, 30g

Gyártó: SCT CHEM
Csomagsúly: 0.10 kg
EAN: 4036021955551

Kartonos ár 12 db-tól!

SCT-Mannol 9905 Epoxy-Metal - kétkomponensű epoxy alapú fémragasztó, 30g

Epoxid alapú polimer gyanta, acéltartalmú EPOXY METAL adalékkal - acél, alumínium, sárgaréz, réz, vas, ón, ólom és többi ötvözet gyors és biztonságos összeragasztására szolgál.
Szilárdulási idő - 4 perc.
A teljes szilárdság 24 óra alatt következik be, és a ragasztott felület mechanikai csúszószilárdsága magas értéket (20 N/mm) ér el, 150 °C -s hőtűrő képesség mellett.
Felhasználási terület: repedések, üregek, fúrólyukak tömítése, kopott, ill. sérült menetkötések rögzítése, valamint síkfelületek gittelése. Ezenkívül felhasználható a kerámia és faanyagok ragasztásához.

Az Epoxy-Metal egy kétkomponensű, epoxigyanta alapú ragasztó. Gyorsan és megbízhatóan ragaszt bármilyen fémből és ötvözetből (acél, öntöttvas, alumínium, réz, sárgaréz, bronz, magnézium, ón, ólom stb.) készült alkatrészeket bármilyen kombinációban. Ideális gyors, hosszú távú javításokhoz, például: repedések és üregek tömítésére bármilyen formájú felületen, sérült menetek helyreállítására, mind belső, mind külsőleg. Használható mind autók és egyéb berendezések javításában, mind az iparban, otthon és az irodában. 4 percen belül megkeményedik. A végső kikeményedés 2-3 órán belül megtörténik, a vegyület nagy mechanikai nyírószilárdságot (3-5 N / mm²) ér el, és akár +150 °C hőmérsékletet is elvisel.

Tulajdonságok:
- kiváló vegyi és mechanikai ellenállás;
- gyorsan megkeményedik minden körülmények között, még víz alatt is;
- tartós;
- végső megszilárdulás után bármilyen forgácseltávolítással járó mechanikai feldolgozás (befűzés, csiszolás stb.), majd festés vagy lakkozás lehetséges;
- sík felületekre gittként használható;
- ragasztja az üveget, kerámiát, betont, fát és ezek kombinációit.

Felhasználás: A ragasztandó felületeket alaposan tisztítsa meg a régi festéktől és egyéb bevonatoktól, szennyeződésektől, zsír- és olajlerakódásoktól. Zsírtalanítsa a 9691 MANNOL Féktisztítóval. Száraz. A ragasztás bármilyen hőmérsékleten és páratartalom mellett elvégezhető, de az optimális hőmérséklet +10 °C és +30 °C között, és 50-60% páratartalom. Nyomja ki a szükséges mennyiséget a két komponensből a tubusból, és keverje össze. A keverési arány 1: 1. Ezután vigye fel a ragasztandó vagy javítandó felületekre, és maximális erővel nyomja össze szorosan.

Kiszerelés:
30g (24ml)

 

Népszerűség:
A terméket megnézték:Több, mint 12000
A terméket megvásárolták:Több, mint 12000
A termékből ennyi épp valaki kosarában:43 db.
SCT-Mannol 9905 Epoxy-Metal - kétkomponensű epoxy alapú fémragasztó, 30g árak, vásárlás:

Jelenleg nem rendelhető

SCT-Mannol 9905 Epoxy-Metal - kétkomponensű epoxy alapú fémragasztó, 30g 9905 vásárlás, árak

Ország Boltja 2016, 2017, 2018 és 2019 Népszerűségi díj, I. helyezés
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Paypal-fizetés
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.Az online kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank
Elfogadott kártyák: Mastercard, Maestro, Visa, Visa ElectronElfogadott kártyák: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron