×KosárAlkatrészek
Cikkszám: XY2B-7590-00-001

Vásárlás: Totachi Ultima LSD Syn Gear 75W-90 váltóolaj 1lit
A kenőanyagokhoz, olajakhoz vásárolja meg az olajszűrőt vagy bármilyen más alkatrészt az autójához a legjobb áron!
Ide kattintva kiválaszthatja a megfelelő alkatrészeket az autójához!


1LIT
Totachi Ultima LSD Syn Gear 75W-90 váltóolaj 1lit

Gyártó: TOTACHI
Csomagsúly: 1.00 kg
Kiszerelés: 1 liter vagy kg (4506 Ft/liter vagy kg)

Totachi Ultima LSD Syn Gear 75W-90 váltóolaj 1lit


Az Ultima LSD Syn Gear 75W-90 prémium, üzemanyag-takarékos, teljesen szintetikus, extrém nyomásra tervezett sebességváltó-olaj, amelyet úgy alakítottunk ki, hogy megfeleljen a négykerék-meghajtású (4WD) járművek LSD (Limited Slip Differential ? Részlegesen Önzáró) rendszerrel felszerelt könnyű és nehéz kézi erőátviteli rendszerek igényes követelményeinek, meghosszabbított olajcsere időközök mellett. Biztosítja a hajtott tengelyek és differenciálművek kopásvédelmét magas hőmérsékleti körülmények között, amelyet a könnyű és nehéz teherautó-gyártók igényelnek a vontatási és terepen való alkalmazásokhoz. Kiváló erőátvitelt biztosít, zajos és fékezett hajtás nélkül a sebességváltások során. Kiemelkedően kiváló extrém nyomás (EP) tulajdonságokkal rendelkezik, hogy maximális védelmet nyújtson a szélsőségesen nagy terhelés alatt, nehéz éghajlati körülmények között működő sebességváltó-rendszernek. Prémium komponensekből van összeállítva, megbízható teljesítményt biztosít, a szigetelésekkel és tömítésekkel kompatibilis, jó kopás- és korrózióvédelmű, megelőzi a korai nyírási veszteséget és támogatja az üzemanyag-hatékonyságot.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Ajánlott könnyű és nehéz kézi sebességváltókhoz, tengelyekhez, differenciálművekhez, véghajtásokhoz, hajtótengelyekhez, amelyek közepes vagy nehéz körülmények között, extrém meleg vagy hideg környezetben működnek. Tökéletes a személygépkocsikban, pick-upokban, SUV-okban, CUV-okban, könnyű haszongépjárművekben, négykerék hajtásoknál, országúti és terepjáró alkalmazásokban való használatra, amelyeket korlátozott csúszású differenciálművel (LSD) terveztek, amelyekhez 75W-90 API GL-5 és MT-1 specifikációjú olaj szükséges.

GARANCIA

Az Ultima LSD Syn Gear 75W-90 megfelel a gyártók garanciális követelményeinek, vagy meghaladja azokat. Használható tengelyekhez, differenciálművekhez, állandó áttételű sebességváltókhoz, sebességváltóházakhoz, hajtó-tengelyekhez, véghajtásokhoz és egyéb hajtóműves alkalmazásokhoz, ahol az API GL-5 és MT-1 ajánlott. A TOTACHI garantálja a termékcímkéken feltüntetett írásos specifikációnak való teljes megfelelést.

ELŐNYÖK A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA

- Erőteljes meghajtás
Kiváló védelem az alacsony fordulatszámon, nagy nyomatéknál jelentkező kopás és berágódás ellen, ami simább és hatékonyabb sebességváltást eredményez.

- Meghosszabbított hajtómű élettartam
Kivételes oxidációgátló tulajdonságok extrém üzemi körülmények között, amelyek segítenek a fogaskerekek és csapágyak élettartamának meghosszabbításában azáltal, hogy tisztán tartják a rendszert a megbízható teljesítmény érdekében.

- Tömítés-védelem
Az olajrendszer tömítéseinek károsodása elleni védelemre lett kifejlesztve. Kompatibilis a tipikus autóipari tömítésekkel és szigetelésekkel. Minimális szivárgást és csökkentett szennyeződést eredményez.

- Hosszabb olajcsere időközök
A normál ásványi olajoknál háromszor hosszabb, akár 450.000 km-ig tartó, olajcserére tervezték a nagy teherbírású véghajtások és differenciálművek esetében.

- Üzemanyag-hatékonyság
A Premium Syn Gear 75W-90 sebességváltókban való használatával a hagyományos sebességváltó-olajokhoz képest bizonyítottan, akár 3%-os üzemanyag-megtakarítás érhető el.

- Feltöltési és utántöltési kompatibilitás
Kompatibilis a hagyományos ásványi olaj alapú és más szintetikus autóipari sebességváltó kenőanyagokkal.

MEGFELEL A KÖVETKEZŐ ELŐÍRÁSOKNAK ÉS KÖVETELMÉNYEKNEK:

- API GL-5/MT-1
- SAE J2360
- MIL-PRF-2105E
- MACK GO-J
- LSD (Limited Slip Differential)

Alkalmas a japán, koreai, kínai, amerikai, európai, orosz és más gyártók különböző könnyű és nehéz váltórendszereiben való használatra, ahol 75W-90 API GL-5/MT-1 LSD váltóolajra van szükség.

A termék használata előtt győződjünk meg arról, hogy az megfelel a berendezés működési feltételeire vonatkozó gyártói ajánlásoknak és a vevő karbantartási gyakorlatának.

Kiszerelés: 1 liter

A TOTACHI XY2B-7590-00-001 Totachi Ultima LSD Syn Gear 75W-90 váltóolaj 1lit jelenlegi legjobb ára: 4 506 Ft.

A(z) TOTACHI XY2B-7590-00-001 Totachi Ultima LSD Syn Gear 75W-90 váltóolaj 1lit megvásárolható üzleteinkben (Szigetszentmiklós, Dél-Buda), vagy kiszállítjuk önnek futárszolgálattal. Kérjük, hogy a biztos rendelkezésre állás érdekében előre rendelje meg a(z) TOTACHI XY2B-7590-00-001 Totachi Ultima LSD Syn Gear 75W-90 váltóolaj 1lit terméket webshopunkban!

Szállítás
Ebből a termékből 1 db-ot már 1349 Ft-ért kiszállítunk önnek, ha szeretné.

Üzleteinkben személyesen is átveheti, szállítási költség nélkül.

Az ár 1db termék szállítására vonatkozik, előre fizetéssel.
Egyes fizetési módoknak többletköltségük lehet.
Több termék rendelése esetén a szállítási költség az összsúly függvénye.
A termék kosárba helyezése után más fizetési és szállítási módok költségeit is áttekintheti.

Személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

Részletes szállítási feltételeinket és díjtáblázatunkat itt olvashatja.Népszerűség:
A terméket megnézték:10 és 100 között
A terméket megvásárolták:Kevesebb, mint 10
A termékből ennyi épp valaki kosarában:0 db.
Totachi Ultima LSD Syn Gear 75W-90 váltóolaj 1lit árak, vásárlás:

Szigetszentmiklós: van raktáron

Buda: van raktáron

4506 Ft (4506 Ft/liter)


Hűségpont: 24
A feltüntetett ár az adott cikkszámból 1db-ra vonatkozik.

Totachi Ultima LSD Syn Gear 75W-90 váltóolaj 1lit XY2B-7590-00-001 vásárlás, árak

Ország Boltja 2016, 2017, 2018 és 2019 Népszerűségi díj, I. helyezés
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Paypal-fizetés
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.Az online kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank
Elfogadott kártyák: Mastercard, Maestro, Visa, Visa ElectronElfogadott kártyák: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron