×KosárAlkatrészek
Kuponkódok - részvételi szabályzat

1. Az Áruház időszakos promóciók keretében kuponkódokat bocsájt ki, melyek kizárólag webshopos rendelésben, csak gépi úton használhatóak fel.

2. Egy rendelésben egy kuponkód használható, más jóváírással (pl. hűségpont) nem összevonható.

3. Kuponkódokat csak regisztrált vásárlók válthatnak be, a regisztráció nélküli vásárlások esetében kuponkód nem használható fel.

4. A kuponkód a Kosár oldalon, a rendelés elküldésekor váltható be, más formában nem használható fel.

5. A kuponkódok legalább 2500 Ft értékű vásárlás esetén válthatóak be, amely összegbe a szállítási költség nem számít bele.

6. A megszakított vagy át nem vett rendelésben elhasznált kuponkód nem pótolható.

7. Egy adott emailcímre kiküldött kuponkód csak az azonos emailcímhez tartozó regisztrációval váltható be, át nem ruházható.

8. A kuponkódok közvetlenül pénzre nem válthatóak be, webes megrendelésen kívül máshol nem felhasználhatóak.

9. A kuponkódokat kollégáink nem válthatják be.

10. A kuponkódokkal kapcsolatos visszaélés vagy annak kísérlete a kapott kuponok elvesztésével jár.

11. A kuponkódok a kóddal együtt megadott időpontig érvényesek. A megmaradt kuponkódok nem beválthatóak, pénzre nem átválthatóak, azokkal kapcsolatban a Kauffer Áruház nem tartozik felelősséggel.

12. A Kauffer Áruházon regisztrált fiók belépési adatainak elvesztésével a fiókhoz tartozó kuponkódok elvesznek, azokkal kapcsolatban jóváírásra nincs mód.

13. A technikai problémákból adódóan elvesző kuponkódokal kapcsolatban, ha az nem a Kauffer Áruház hibájából történik, reklamációra nincs mód.

14. A kuponkódokal kapcsolatos vitás kérdésekben a Kauffer Áruház igyekszik az ügyfelek elégedettségét szemmel tartva eljárni, azonban ezek eldöntésében kizárólag az általa elérhető információkra támaszkodva dönt.

15. Egy hónapban egy fiókkal egy kuponkód váltható be.

16. A fiókok duplikálása kuponszerzés céljából tilos. Ilyen esetben a fiókokhoz tartozó kuponokat töröljük.

17. A kuponok e-mail címhez kötődnek, így ennek megváltoztatásával a be nem váltott kuponok érvényüket vesztik. Az új e-mailcímre küldött kuponok továbbra is beválthatóak.

Ország Boltja 2016, 2017, 2018 és 2019 Népszerűségi díj, I. helyezés
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Paypal-fizetés
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.Az online kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank
Elfogadott kártyák: Mastercard, Maestro, Visa, Visa ElectronElfogadott kártyák: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron