×ÖsszeszedésKiadásKosárAlkatrészek

Fizetési és szállítási információk

A Kauf-Fer Áruházban a megrendelés kizárólag online lehetséges.

A kiválasztott terméket a kosarába téve, majd a vásárlás befejeztével a szállítási és fizetési módot kiválasztva tudja megrendelni. A megrendelés elküldése után az Áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel.

Az elküldött megrendelés a feldolgozás kezdetéig csupán ajánlatnak minősül. Érvényes megrendeléssé akkor válik, amikor az azt feldolgozó kollégák "Teljesítés folyamatban" vagy "Átvehető, ill. postázásra vár" státuszba állították. A rendeléssel egyidőben elküldött státuszüzenetek automatikusan kerülnek kiküldésre, ezek kézhez vétele nem módosítja a megrendelés ajánlati státuszát.

Fontos, hogy a webshopon található kiskereskedelmi és online kedvezményes árak csak online (webes felületű) megrendelés esetén érvényesek! Bolti vásárláskor a kiskereskedelmi árak és az online kedvezmények nem minden esetben érvényesek.

Beérkezett megrendelését e-mailben, sms-ben és/vagy telefonon visszaigazoljuk.

Fizetés

Vevő az áru ellenértékét az alábbi módokon egyenlítheti ki:

Személyes átvétel esetén:
Készpénzben az üzletben, átvételkor
Bankkártyával az üzletben, átvételkor (kivéve American Express)
Előre utalással, a termék átvétele előtt
PayPallal (ha rendelkezik PayPal-fiókkal) a termék elküldése előtt
- Online bankkártyás fizetéssel, a rendelés elküldésekor

Futárszolgálatos szállítás esetén:
Utánvéttel, átvételkor a futárnak
Előre utalással, a termék elküldése előtt
PayPallal (ha rendelkezik PayPal-fiókkal) a termék elküldése előtt
- Online bankkártyás fizetéssel, a rendelés elküldésekor

Pick Pack Pontra szállítás esetén:
Készpénzben a Pick Pack Ponton, átvételkor
Előre utalással, a termék elküldése előtt
PayPallal (ha rendelkezik PayPal-fiókkal) a termék elküldése előtt
- Online bankkártyás fizetéssel, a rendelés elküldésekor
- egyéb fizetési módok elfogadásáról kérjük, tájékozódjon a kiválasztott Pick Pack Pont adatlapján!

Fizetés PayPallal
A PayPal szolgáltatás az internetes vásárlásokra kifejlesztett, elterjedt és biztonságos fizetési mód, részleteiről a szolgáltató honlapján olvashat (angolul), vagy a Wikipédián magyarul.
PayPal-fizetéskor a termék kizárólag befejezett és a szolgáltató által visszaigazolt tranzakció esetén tekinthető fizetettnek. A fizetés ilyenkor a szolgáltató oldalán történik, annak technikai problémáival, rendelkezésre állásával kapcsolatban a szolgáltató illetékes.

Fizetés online, bankkártyával Az online bankkártyás fizetés az internetes vásárlásokra kifejlesztett, elterjedt és biztonságos fizetési mód. A Kauffer Áruház számára az online bankkártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.
Online bankkártyás fizetéskor a termék kizárólag befejezett és a szolgáltató által visszaigazolt tranzakció esetén tekinthető fizetettnek. A fizetés ilyenkor a szolgáltató oldalán történik, annak technikai problémáival, rendelkezésre állásával kapcsolatban a szolgáltató illetékes.

PayPal-fizetés, online bankkártyás fizetés vagy előre utalás esetén a terméket elküldeni, vagy az üzletben átadni csak az átutalás beérkezése után áll módunkban.
Ez Paypal esetén általában azonnal megtörténik, banki utalás esetén azonban hosszabb idő is lehet.

Utánvétes fizetés választásakor a Sprinter futárszolgálat, a Pick Pack Pontok illetve a raklapos küldeményeket szállító futárszolgálat pénzkezelési díjat számítanak fel (ezt a rendeléskor megadott szállítási költség tartalmazza), amely a szállítási költséget megnöveli a díjtáblázatban foglaltak szerint:

Ha előre utalást választott, a szükséges adatokat (rendelésszám, bankszámlaszám, utalandó összeg) külön emailben és/vagy SMS-ben küldjük el önnek.Kérjük, ezek beérkezéséig ne küldje el az utalását! A tranzakció elküldésekor ellenőrizze az adatokat, a nem megfelelő utalások azonosítása ugyanis jelentősen késleltetheti a rendelés teljesítését. Hibás adatok megadásából eredő késedelemért nem vállalunk felelősséget.

Amennyiben a megrendelés és az elkészült számla végösszege között szállíthatósági vagy egyéb okból a vásárló felé többlet mutatkozik, azt az eredeti fizetési móddal megegyezően térítjük meg. Ha a különbség az Áruház javára mutat többletet, a terméket elküldeni vagy az üzletben átadni csak a hiányzó összeg kiegyenlítése után tudjuk.


Egyedi rendelés esetén (ilyen például minden, az OEM raktárból érkező termék) csak előre utalás vagy PayPal-fizetés választható. Az ilyen rendelések nem mondhatóak vissza, és ezek esetében az elállási jog sem gyakorolható.
Részletek erről az ÁSZF 11. pontjában olvashatóak.

Rendelkezésre állás

Megrendelését a termék raktáron való rendelkezésre állásának megfelelően, a rendelések beérkezési sorrendjében teljesítjük. Ha az Ön által megrendelt áru a raktárkészletünkben nem áll rendelkezésre, akkor e-mailben 1-2, de maximum 15 napon belül értesítjük és megadjuk, hogy milyen határidővel tudjuk a kiszállítást teljesíteni.

A webshopban saját üzleteinken kívül külső raktáraink készleteit is feltüntetjük.

A webshopon látható raktárkészlet-információk saját üzleteink esetében óránként, külső raktárak esetében naponta egyszer automatikusan frissülnek, így csupán tájékoztató jellegűek. Az ezzel kapcsolatos reklamációkat, igényeket nem áll módunkban elfogadni. A megrendelt áru valós készletéről, a rendelés tételes teljesíthetőségéről a megrendelés feldolgozásakor tájékoztatjuk.

Ahol a raktár jelzése mögött +1 nap olvasható, ott a fenti várható szállítási idők +24 órával meghosszabbodnak.

Az OEM-raktárban található termékek egyedi rendelésnek minősülnek, azok beérkezési ideje általában 2-3 munkanap, egyes esetekben azonban ez ettől eltérhet. Az ilyen alkatrészek rendelésekor kollégánk a rendelés véglegesítése előtt jelzi a várható érkezési időt.

Ha több árut rendel, és közülük vannak olyan termékek, melyek ideglegesen nem állnak rendelkezésre belső vagy külső raktárkészletünkön és reális időn belül nem várható az érkezésük, akkor -egyeztetés után- a következő lehetőségek közül válaszhat:

- kiszállítjuk a rendelkezésre álló árukat és a fennmaradó termékek kiszállításánál a szállítási költséget nem számoljuk fel.
- a hiányzó áruval megegyező minőségű és árú, rendelkezésre álló terméket ajánlunk fel Önnek.
- amennyiben a hiányzó áru várható érkezési idejét tudjuk, bevárjuk azt, és a teljes rendelést egyben szállítjuk.

Az át nem vett személyes rendeléseket az utolsó tétel rendelkezésre állásától számított egy hétig (hét naptári napig) tartjuk, ezután - hacsak erre vonatkozóan külön nem egyeztettünk az ügyféllel - a rendelést megszakítjuk, a külső raktárból rendelt termékeket visszaküldjük. Két hét (tizennégy naptári nap) után előzetes egyeztetéssel sincs mód a termékek rendelésben tartására. Az át nem vett, és ezért megszakított rendelésekben foglalt termékek újrarendelhetőek, az újrarendeléskori áron és kondíciókkal.

Szállítás

A honlapon megrendelt termékeket egész Magyarországra és csak Magyarországra szállítjuk. Személyes átvételre is lehetőség van, a szigetszentmiklósi és dél-budai üzleteinkben.

A 40.000 Ft. feletti rendelések esetén (ha akkumulátort, gumiabroncsot és/vagy felnit nem tartalmaznak és egy csomagként feladhatóak) ingyenes szállítás lehetőségét biztosítjuk azon ügyfeleinknek, akiknek nincs szerelői, viszonteladói vagy nagykereskedői besorolásuk és a rendelésük összsúlya 20 kg. alatt van.

Szerelő, viszonteladó és nagykereskedő ügyfeleink esetén az ingyenes szállítás határa 300.000 Ft.

Termékét alapértelmezésben arra a címre szállítjuk ki, melyet regisztrációjában megadott. Egyéb kérés híján a termék számlája is a regisztrációban szereplő címre készül. Amennyiben a szállítást a regisztrációkor megadotttól eltérő címre kéri, a megrendelés elküldésekor tudja azt megadni. Téves adatok megadásából eredő problémákért felelősséget nem vállalunk.

A szállítási költség kizárólag a csomag(ok) összsúlyától függ, a távolságtól nem. A különböző szállítási módokra vonatkozó egyedi tudnivalók, a pontos díjak és a szállításhoz szükséges idő a díjtáblázatban olvasható. Az áru ellenértékét utánvétes fizetés esetén az átvételkor, a futárnak (vagy a Pick-Pack Ponton) kell átadni a futárköltséggel együtt.

A termékpaletta mérete miatt sajnos nem rendelkezünk minden termékről súlyinformációval. Ilyen esetekben az Áruház megpróbálja megbecsülni a termék súlyát. Ha ez a valóságban ettől jelentősen eltér, a rendelés feldolgozásakor a szállítási költséget módosítjuk.

Személyes átvételkor szállítási költség természetesen nem jelentkezik.

Attól az időponttól, amikor a futárszolgálat a csomago(ka)t átvette, nem rendelkezünk bővebb információról a küldemény helyzetéről. Ekkor partnereink, az Trans Pack futárszolgálat és a Sprinter futárszolgálat tud felvilágosítást adni a Vevő rendeléséhez tartozó csomagszám alapján.

A kiválasztott futárszolgálatnál fennálló műszaki probléma, létszámhiány vagy túlterhelés okozta csúszás esetén fenntartjuk a lehetőséget, hogy a rendelés célba juttatása érdekében azt más módon szállítsuk ki. Ilyen esetben az eredeti szállítási költség nem változik.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a futárszolgálatos kiszállítással vagy Pick-Pack Pontos átvétellel rendelt termékeket átvételkor vizsgálják meg, és ha azon sérülést, szivárgást vagy más, látható problémát észlelnek, azt a csomagátvételi elismervényen jelezzék! Ha ez nem történik meg átvételkor, utólag erre vonatkozó reklamációt nem tudunk elfogadni.

Házhoz szállítási díjtáblázat


Személyes átvétel Szigetszentmiklóson vagy Budán:

Az üzleteink nyitva tartási idejében lehetséges, a rendelés átvehetőségének visszaigazolása után azonnal.
Szállítási költsége nincs, még olyan esetben sem, ha a terméket a másik telephelyről kell átszállítani az átvétel helyére.

Kauf-Fer saját autós kiszállítás:
Kizárólag műhely és viszonteladó partnereink számára elérhető, az üzletek vonzáskörzetében. Ezzel kapcsolatban keresse területi képviselőjét!
Szállítási költsége nincs, még olyan esetben sem, ha a terméket a másik telephelyről kell átszállítani az átvétel helyére.

Futárszolgálatos szállítás költségei
SúlyhatárSprinterMPLPostapont
Postán maradó
Posta Automata
Pick-PackRaklapos
0.00 - 1.00 kg1749 Ft.1349 Ft.1249 Ft.1349 Ft.24499 Ft.
(Több raklap és/vagy utánvét esetén egyedi ár érvényes!)
1.01 - 2.00 kg1749 Ft.1349 Ft.1249 Ft.1349 Ft.
2.01 - 3.00 kg1749 Ft.1619 Ft.1519 Ft.1619 Ft.
3.01 - 4.00 kg1749 Ft.1619 Ft.1519 Ft.1619 Ft.
4.01 - 5.00 kg1749 Ft.1619 Ft.1519 Ft.1719 Ft.
5.01 - 6.00 kg1749 Ft.1719 Ft.1619 Ft.1719 Ft.
6.01 - 7.00 kg1749 Ft.1719 Ft.1619 Ft.1719 Ft.
7.01 - 8.00 kg1749 Ft.1719 Ft.1619 Ft.1719 Ft.
8.01 - 9.00 kg1749 Ft.1719 Ft.1619 Ft.1719 Ft.
9.01 - 10.00 kg1749 Ft.1719 Ft.1619 Ft.1719 Ft.
10.01 - 11.00 kg1999 Ft.1819 Ft.1719 Ft.1819 Ft.
11.01 - 12.00 kg1999 Ft.1819 Ft.1719 Ft.1819 Ft.
12.01 - 13.00 kg1999 Ft.1819 Ft.1719 Ft.1819 Ft.
13.01 - 14.00 kg1999 Ft.1819 Ft.1719 Ft.1819 Ft.
14.01 - 15.00 kg1999 Ft.1819 Ft.1719 Ft.1819 Ft.
15.01 - 16.00 kg1999 Ft.1819 Ft.1719 Ft.1819 Ft.
16.01 - 17.00 kg1999 Ft.1819 Ft.1719 Ft.1819 Ft.
17.01 - 18.00 kg1999 Ft.1819 Ft.1719 Ft.1819 Ft.
18.01 - 19.00 kg1999 Ft.1819 Ft.1719 Ft.1819 Ft.
19.01 - 20.00 kg1999 Ft.1819 Ft.1719 Ft.1819 Ft.
20.01 - 21.00 kg2119 Ft.2089 Ft.
21.01 - 22.00 kg2119 Ft.2089 Ft.
22.01 - 23.00 kg2119 Ft.2089 Ft.
23.01 - 24.00 kg2119 Ft.2089 Ft.
24.01 - 25.00 kg2119 Ft.2089 Ft.
25.01 - 26.00 kg2119 Ft.2599 Ft.
26.01 - 27.00 kg2119 Ft.2599 Ft.
27.01 - 28.00 kg2119 Ft.2599 Ft.
28.01 - 29.00 kg2119 Ft.2599 Ft.
29.01 - 30.00 kg2119 Ft.2599 Ft.
30.01 - 31.00 kg2589 Ft.3599 Ft.
31.01 - 32.00 kg2589 Ft.3599 Ft.
32.01 - 33.00 kg2589 Ft.3599 Ft.
33.01 - 34.00 kg2589 Ft.3599 Ft.
34.01 - 35.00 kg2589 Ft.3599 Ft.
35.01 - 36.00 kg2589 Ft.3799 Ft.
36.01 - 37.00 kg2589 Ft.3799 Ft.
37.01 - 38.00 kg2589 Ft.3799 Ft.
38.01 - 39.00 kg2589 Ft.3799 Ft.
39.01 - 40.00 kg2589 Ft.3799 Ft.
40.01 - 46.00 kg
46.01 - 50.00 kg
50.01 - 60.00 kg
60.01 - 70.00 kg
70.01 - 80.00 kg
80.01 - 90.00 kg
90.01 - 100.00 kg
100.01 -
MPL Futárszolgálat:
- Átlagos szállítási idő 1 munkanap, vállalási idő max. 2 munkanap.
- A szállítási táblázat díjai csomagonként értendőek.
- Feladható maximális csomagsúly 40 kg.
Sprinter Futárszolgálat:
- Átlagos szállítási idő 1 munkanap, vállalási idő max. 2 munkanap.
- A szállítási táblázat díjai csomagonként értendőek.íbr>- Feladható maximális csomagsúly 40 kg.
- Ólom-savas akkumulátort nem szállít!
Pick-Pack Pont:
- Átlagos szállítási idő 2 munkanap, vállalási idő max. 4 munkanap.
- A Pick Pack Pont díjai csomagonként értendőek
- Feladható maximális csomagsúly 20 kg.
- Ólom-savas akkumulátort nem szállít!
Utánvét pénzkezelési díjak
ÖsszegSprinterMPLPick-PackRaklapos
0 - 20000 Ft499 Ft.169 Ft.399 Ft.11999 Ft.
20001 - 50000 Ft499 Ft.249 Ft.399 Ft.
50001 - 100000 Ft499 Ft.429 Ft.399 Ft.
100001 - 200000 Ft499 Ft.619 Ft.399 Ft.
200000 - 999999 Ft1099 Ft.999 Ft.1099 Ft.
Az utánvét költségét rendelésenként egyszer számoljuk fel.
Autó alkatrész, autóalkatrész bolt és webáruház, alkatrészek legolcsóbban - Budapest, Szigetszentmiklós
Autó alkatrész, autóalkatrész bolt és webáruház, alkatrészek legolcsóbban - Budapest, Szigetszentmiklós
Ország Boltja 2016, 2017, 2018 és 2019 Népszerűségi díj, I. helyezés
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Paypal-fizetés
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.Az online kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank
Elfogadott kártyák: Mastercard, Maestro, Visa, Visa ElectronElfogadott kártyák: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron