×KosárAlkatrészek
Cikkszám: W00026-WUN

Vásárlás: Wunderbaum illatosító - Rose-Raspberry - Rózsa-Málna

PINK
Wunderbaum illatosító - Rose-Raspberry - Rózsa-Málna

Gyártó: WUNDERBAUM
Csomagsúly: 0.01 kg
EAN: 7612720201327

Wunderbaum illatosító - Rose-Raspberry - Rózsa-Málna

Ezeket a kis légfrissítőket nemcsak Ausztriában, hanem a világ minden táján jól ismerik. Tudjon meg többet a világ legismertebb és legnépszerűbb fájáról, amely 1952 óta frissíti a levegőt!

Ezeket a kis légfrissítőket Magyarországon WUNDERBAUM néven ismerik, ám a történetük Amerikában kezdődött, innen indultak világhódító útjukra. 

A légfrissítőt a svájci származású kanadai üzletember, Julius Sämann találta fel 1952-ben. Ma már ezek a jellegzetes formájú fácskák minden kontinensen megtalálhatók olyan márkanevek alatt, mint a Car Freshner, Arbre Magiquez és Magic Treez. A márka mára már szinte kultikus fogalommá vált: a légfrissítő fácskák sok filmben, reklámban és tévésorozatban is feltűnnek, és az idők folyamán semmit sem veszítettek frissességükből. 

Miért olyan különlegesek a Wunderbaum légfrissítők? 

A válasz magától értetődő. Mindenki ismeri a Wunderbaum légfrissítőket, és rengetegen használják őket - ez nem lehet véletlen. A Wunderbaum termékek a világ legnépszerűbb légfrissítői. 

Alakjuk egyedi, szabadalommal védett. Magas minőségük már a születésük óta megkülönbözeti őket versenytársaiktól. Emellett tartósak: hét hétig megőrzik intenzív illatukat. Számos egyedi illatban, színben és formában megvásárolhatóak. Könnyen használhatók, és jó közérzetet keltenek, bárhová akasztják is őket. 

Mi az ideális hely a Wunderbaum légfrissítők számára? 

A Wunderbaum légfrissítők bárhová elhelyezhetők, ahol különleges illatot szeretne, hogy frissebbé tegye környezetét és jobbá a hangulatát. 

Ezek a kis fácskák, amelyeket hagyományosan az autókban szoktak felakasztani, csodákra képesek a ruhaszekrényekben is. De elhelyezheti őket a fürdőszobában, az asztalon, vagy akár a porszívóban is - a lehetőségek végtelenek! 

Próbálja ki, és meglátja, mennyire javítják a légfrissítők az életminőségét! 

Mire való a kis tasak? 

Minden Wunderbaum légfrissítőt egy kis tasakba csomagolunk, amely egyedi külsőt biztosít, és megőrzi a légfrissítő illatát. 

Ha helyesen nyitja ki ezt a tasakot, a légfrissítő hétről hétre azonos erősségű illatot fog kibocsátani akár nyolc héten át. Erre csakis a Wunderbaum légfrissítők képesek!

Ha nincs olyan hely, ahová felakaszthatná a Wunderbaum tasakját, a légfrissítőt tarthatja egy szellőzőnyílásokkal ellátott műanyagdobozban is. 

A Wunderbaum illatosító ideális társ otthonában és autójában is. 

A tasakot szakaszosan letépve több hétig friss illatot biztosít környezetében.

Illat:
Rose-Raspberry - rózsa-málna

Népszerűség:
A terméket megnézték:1000 és 4000 között
A terméket megvásárolták:100 és 400 között
A termékből ennyi épp valaki kosarában:0 db.

Jelenleg nem rendelhető

Wunderbaum illatosító - Rose-Raspberry - Rózsa-Málna vásárlás, árak

Ország Boltja 2016, 2017, 2018 és 2019 Népszerűségi díj, I. helyezés
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Paypal-fizetés
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.Az online kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank
Elfogadott kártyák: Mastercard, Maestro, Visa, Visa ElectronElfogadott kártyák: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron