×KosárAlkatrészek
Cikkszám: XY1N-0540-03-001

Vásárlás: Eneos X Prime SP/C3 5W-40 (5W40) motorolaj, 1lit




A kenőanyagokhoz, olajakhoz vásárolja meg az olajszűrőt vagy bármilyen más alkatrészt az autójához a legjobb áron!
Ide kattintva kiválaszthatja a megfelelő alkatrészeket az autójához!


1LIT
Eneos X Prime SP/C3 5W-40 (5W40) motorolaj, 1lit

Gyártó: ENEOS
Csomagsúly: 1.00 kg
Kiszerelés: 1 liter vagy kg (4500 Ft/liter vagy kg)

Eneos X Prime SP/C3 5W-40 (5W40) motorolaj, 1lit

Az ENEOS X Prime sorozat a fejlett technológiát és a legmagasabb minőségi előírásokat egyesíti a prémium motorolajokban, amelyeket kifejezetten az autók legújabb generációjához fejlesztettek ki. Az ENEOS termékcsalád új sorozata megfelel a legmagasabb emissziós normáknak és üzemanyag-megtakarítási szabványoknak, a csökkentett kéntartalom révén meghosszabbítja a motor élettartamát, és segít megelőzni a káros, alacsony fordulatszámú előgyújtási (LSPI) eseményeket.

Az ENEOS X PRIME SP/C3 a legfejlettebb technológiát és a legmagasabb minőségi specifikációt kínálja.  A prémium motorolajok új szabványa, amelyeket kifejezetten a modern benzines és dízel motorok széles választékához fejlesztettek ki. Ez az egyike a „Made in Japan” legújabb és legjobb minőségű ENEOS termékcsaládnak. Kiváló vezetési élményt nyújt a motorzaj és vibráció jelentős csökkentésével, biztosítva az autó eredeti teljesítményszintjét, kiváló üzemanyagfogyasztás és gyorsulás mellett.
A C3 specifikációs motorolaj, az ENEOS X PRIME SP/C3 a fokozott motorvédelemnek, a tisztább működésnek és a szigorúbb károsanag kibocsátási előírásoknak való megfelelés tökéletes kombinációja.

Az ENEOS X PRIME SP/C3 motorolaj az ENEOS által szabadalmaztatott W BASE olaj technológiáján alapul. A W BASE a világon a legmagasabb minőséget kínálja, a legmagasabb viszkozitási index mellett, ami magasabb érték,  mint a hagyományos teljesen szintetikus alapolajoké. Ez azt jelenti, hogy az ilyen olajok viszkozitásváltozása a motor hőmérséklet változásával együtt is lényegesen kisebb. Ezért az olaj megfeleő kenést garantál már alacsony hőmérsékleten és hidegindításkor is.

Jóváhagyások és minősítések:
API SP
ACEA C3

Kiszerelés:
1 liter 

Gyártó:ENEOS
Viszkozitás:5W-40
API:SP
ACEA:C3


Népszerűség:
A terméket megnézték:10 és 100 között
A terméket megvásárolták:Kevesebb, mint 10
A termékből ennyi épp valaki kosarában:0 db.

Jelenleg nem rendelhető

Eneos X Prime SP/C3 5W-40 (5W40) motorolaj, 1lit vásárlás, árak





Ország Boltja 2016, 2017, 2018 és 2019 Népszerűségi díj, I. helyezés
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Paypal-fizetés
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.Az online kártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank
Elfogadott kártyák: Mastercard, Maestro, Visa, Visa ElectronElfogadott kártyák: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron